Kontakt. Vänligen kontakta mig om du undrar något kring Naprapati, Massage, PT eller övriga frågor.

Kontakt

Telefon: +46732295003 

E-post: info.aobehandling@gmail.com

Öppettider:

Se online kalender på bokadirekt.se för aktuella öppettider.

Adress till lokalen 

Gästrikegatan 10, 113 62 Stockholm

FAQs

Erbjuder ni klippkort?

Ja, vänligen kontakta mig för köp av klippkort.

Är ni anslutna till någon friskvårdsleverantör?

Vi är anslutna till friskvårdsleverantörerna: Actiway, Epassi & Wellnet. Avdragsgiltiga behandlingar inbergiper Massage, Idrottsmassage och Personlig Träning.

Läs mer om friskvård >

Vad är en Naprapat?

Naprapati är en form av manuell terapi som enligt Socialstyrelsen tillhör svensk hälso- och sjukvård. Naprapati används för att förebygga, behandla och rehabilitera muskuloskeletala besvär, dvs smärta eller annan problematik som är kopplad till rörelse av kroppen.

Läs mer om vad en Naprapat är här >

Omdömmen

Otroligt kunnig, har länge haft problem med knutar i ryggen och Anton hittade direkt vilka triggerpunkter han skulle trycka på. Redan bättre efter en vecka, ser fram emot att gå tillbaka till en sån professionell och kunnig naprapat. Rekommenderar stark!

Anton är kunnig, professionell och glad. Han hjälper och vägleder genom processen på ett föredömligt sätt. Varma rekommendationer.

Jag hade jobbiga smärtor i min lägre trapezius som inte försvunnit på två veckor. Jag kom in och Anton gjorde några tester och behandlade sedan så jag gick därifrån med en hel rygg. Fick även några övningar för att förhindra att det händer igen. Väldigt kunnig och när man haft en smärta ett par veckor som försvinner direkt kan man inte undgå att bli imponerad!

Trevligt och proffsigt bemötande. Fick utmärkt hjälp med smärta i rygg/nacke. Samt benmuskulatur pga av artros.

Ger högsta betyg för att jag är nöjd med allt från hur smidigt och lätt det var att boka in en tid. Till att jag redan efter två veckor märker av en väsentlig skillnad. Bokade en av hans längre tider vid första besöket, där vi gick igenom vad jag behövde hjälp med. Jag upplevde att han lyssnade och var uppmärksam. Efter att vi kommit fram till en plan, så gick jag hem med diverse övningar att utföra till nästkommande besök. Hans instruktioner var lätta att förstå, och jag uppskattar att han är stark nog att trycka ut och mjuka upp envisa muskler. Vid återbesöket en vecka senare konstatera vi att de behandlingar och träningsövningar som utförs redan börjat ge resultat. Så planen är att fortsätta jobba, tills dess att min rygg är rak och smidig igen. Kan såklart, likt tidigare recensenter, starkt rekommendera Anton för den som känner att man behöver hjälp med sina muskler och leder! -Killen kan sin sak!

Ett stenkast ifrån Sankt Eriksplan.

Vi befinner oss i PACE STHLM lokal på Sankt Eriksplan.

Behandling A-Ö Naprapati

Vi delar lokal med C.O.R.E Training Center