Om. Vårt motto är att erbjuda dig en individanpassad helhetslösning.

Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Behandling A-Ö Naprapati

– Naprapati, Massage, PT-Träning

Behandling A-Ö Naprapati – Din Naprapat i Stockholm

Välkommen till Behandling A-Ö Naprapati, din pålitliga naprapatklinik i hjärtat av Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av naprapatbehandlingar för både privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Vår dedikation till din hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet. 

Erfarenhet & Expertis

Vi förstår vikten av att välja en erfaren och kompetent naprapat i Stockholm. Jag är legitimerad naprapat med många års erfarenhet och gedigen expertis inom området. Det innebär att du kan lita på Behandling A-Ö för att erbjuda dig den bästa vården möjlig.

Individanpassad Lösning

På Behandling A-Ö Naprapati tror vi på att varje patient är unik. Därför strävar vi efter att erbjuda individanpassade lösningar som tar hänsyn till dina specifika behov och besvär. Vi använder ett helhetstänkande tillvägagångssätt där varje behandling skräddarsys utifrån en noggrann undersökning och diagnostik.

Varför välja oss?

Erfarenhet: Vårt team har lång erfarenhet inom naprapati.

Individanpassning: Varje behandling är skräddarsydd för dig.

Mångsidighet: Vi erbjuder en rad olika behandlingstekniker, inklusive naprapati, massage och rehabiliterande övningar. Du kan även köra personlig träning på plats.

Läge: Vi är centralt belägna i Stockholm, nära Sankt Eriksplan.

Oavsett om du lider av akut smärta, behöver rehabilitering, eller helt enkelt vill främja din hälsa och återhämtning, är Behandling A-Ö Naprapati din pålitliga partner. Kontakta oss idag för att boka din naprapatbehandling i Stockholm och låt oss hjälpa dig att leva ett liv utan smärta och besvär.

Friskvård

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss genom våra friskvårdsbehandlingar.

Vi är anslutna till friskvårdsleverantörerna: Benify, Epassi och Wellnet

Läs mer om friskvård >

Företag

Behandling A-Ö naprapati erbjuder även behandling åt företag eller idrottsföreningar.

 

Läs mer om företagsavtal >

Vad är en naprapat?

Vad är en Naprapat? Vad är skillnaden mellan en naprapat och kiropraktor?

 

Läs mer om vad en Naprapat är >

Personal

Anton Öhman – Naprapat, Massör, Lic. PT, Idrottsmassör.

 

Läs mer om mig >

Vår lokal 

Behandling A-Ö Naprapati är beläget inom det nyrenoverade och fullt utrustade träningscentret PACE STHLM på Sankt Eriksplan i Stockholm.

PACE STHLM erbjuder en mångsidig träningsmiljö med modern maskinpark, yogastudio, gruppträning, rehabiliteringsmöjligheter och generösa utrymmen.

Hos Behandling A-Ö Naprapati kan du förvänta dig skräddarsydd vård av en erfaren naprapat som kombinerar olika behandlingsmetoder för smärtlindring och hälsa.

Adressen är Gästrikegatan 10, 113 62 Stockholm.

Hör gärna av dig om du vill veta mer.