Massage

Massage

Massage Sankt Eriksplan

45min / 740 kr

Massage i centrala Vasastan

Boka massage i centrala Stockholm. Behandling A-Ö Naprapati erbjuder massage med friskvård till anställda och företag. Har du friskvårdsbidrag som anställd kan du använda det i samband med ditt besök. 

Vi befinner oss i PACE STHLM lokal på Sankt Eriksplan . Ett av Sankt Eriksplan mest populära gym. På Gästrikegatan 10 hittar du oss med öppettider 07-20 varje dag. Vi erbjuder massage i 45 och 60 minuter. Enkel bokning och akuttider hittar du via Boka direkt här.

Bli smärtfri med massage

Privatpersoner och företag vänder sig till oss för besvär som akuta ryggskott, ont i axlar eller ont i rygg. Vi förebygger, behandlar och rehabiliterar besvär och smärtor som är kopplade till dina muskler och rörelser. Målet är att du ska leva livet fullt ut utan besvär från muskler och leder. Behandlingarna gör dig smärtfri kortsiktigt och långsiktigt. 

I lokalen PACE STHLM lokal på Sankt Eriksplan möts du alltid av bra service, proffsigt och avslappnat bemötande. Vi gör en grundlig analys av problemet med en effektiv behandling och ett medföljande träningsprogram. Eftersom vi finns i samma lokal som PACE STHLM har vi möjligheten att erbjuda dig ett bredare utbud av tjänster utöver massage. Vi erbjuder utöver massage även naprapati och personlig träning för att hjälpa dig att bli starkare vilket förebygger och åtgärdar skador och besvär med muskler. Din personliga tränare hjälper dig med en individanpassad träning. Vi hittar rätt träning för dig och dina mål, med de förutsättningar just du och din kropp har.

Vår personal har en unik och bred kompetens som inom naprapati, sport och massage. Det som gör oss mer eftertraktade är att vi kan kombinera flera metoder specialanpassat för just dig. Vi förstår kroppen ur olika perspektiv och de bakomliggande orsakerna till stelhet och skador i kroppen som behöver tas om hand vid massage. Vi har legitimerad personal och erfarenhet av träning och hälsa sedan 2017. Våra kunder ger oss 5,0 i betyg. Läs mer om kundbetyg här. Följ gärna oss på sociala medier här och i vår blogg om naprapati och hälsa här. I vår blogg kan du följa experternas tips om naprapati, massage och personlig träning. Ring eller boka din tid online här. Akuttider för snabb hjälp finns varje dag.

Unna dig en paus i vardagen

Vår massage är anpassad efter eget önskemål och behov. Vi erbjuder massage, idrottsmassage och gravidmassage. En del kallar vår massage för djupmassage, medicinsk massage eller terapeutisk massage. Med massage behandlas bland annat vanliga symptom som stelhet, smärta, nackspärr och huvudvärk. 

Massage finns även för dig som vill unna dig eller någon du tycker om en skön paus i vardagen. Kanske du vill ge bort massage till familj och vänner som har haft en stressig period med ont i nacken eller ryggen. Behandling A-Ö Naprapati har behandlingar för alla i en avslappnad miljö.

Undrar du något mer? Vänligen kontakta mig här >

Ett stenkast ifrån Sankt Eriksplan

Vi befinner oss i PACE STHLM lokal på Sankt Eriksplan i centrala Vasastan 

Behandling A-Ö Naprapati

Vi delar lokal med C.O.R.E Training Center

Populära behandlingar

Funktionsanalys och Idrottsmassage

90min / 1 300 kr

PT-Konsultation

30min /  Kostnadsfri

Massage

45min / 740 kr | 60min / 950 kr