Naprapati

Naprapat Sankt Eriksplan

45min / 765 kr

Experter på muskel- & ledbehandling

Behandling A-Ö Naprapati är en naprapatklinik nära dig som letar naprapat på Sankt Eriksplan. Vi finns i centrala vasastan på Gästrikegatan 10. Vi behandlar muskel- och ledbesvär. Hos oss kan du boka tid för naprapati, massage och personlig träning för privatpersoner såväl som företag. Vi är kopplade till friskvårdsportaler

Du kan enkelt och snabbt ta dig till Odenplan, Sankt eriksplan och Behandling A-Ö Naprapati med tunnelbana, buss, spårväg och eller tåg. 

Bli smärtfri med naprapati

Privatpersoner och företag vänder sig till oss för besvär som akuta ryggskott, ont i axlar eller musarm. Vi förebygger, behandlar och rehabiliterar besvär och smärtor som är kopplade till dina rörelser. Målet är att du ska leva livet fullt ut utan besvär från muskler och leder. Behandlingarna gör dig smärtfri kortsiktigt och långsiktigt. 

Vi har legitimerad personal och erfarenhet av träning och hälsa sedan 2017. Våra kunder ger oss 5,0 i betyg. Läs mer om kundbetyg här. Följ gärna oss på sociala medier här och i vår blogg om naprapati och hälsa här. I vår blogg kan du följa experternas tips om naprapati, massage och personlig träning. 

I lokalen PACE där vi befinner oss möts du alltid av bra service, proffsigt och avslappnat bemötande. Vi gör en grundlig analys av problemet med en effektiv behandling och ett medföljande träningsprogram. Ring eller boka din tid online här. Akuttider för snabb hjälp finns varje dag. 

En naprapatklinik nära dig

Naprapatkliniken ligger på promenadavstånd från flera hållplatser som Sankt Eriksplan, Odenplan och Fridhemsplan. 

Ring eller skicka gärna ett mejl till oss vid frågor om hur du tar dig till Behandling A-Ö Naprapati i centrala stockholm.  Vi finns på telefonnummer 073-229 50 03 eller mejladress: info.aobehandling@gmail.com.

Undrar du något mer? Vänligen kontakta mig här >

Ett stenkast ifrån Sankt Eriksplan

Vi befinner oss i PACE STHLM lokal på Sankt Eriksplan 

Behandling A-Ö Naprapati

Vi delar lokal med C.O.R.E Training Center

Andra populära behandlingar

Funktionsanalys och Idrottsmassage

90min / 1 300 kr

PT-Konsultation

30min /  Kostnadsfri

Massage

45min / 740 kr | 60min / 950kr