Naprapati

Naprapat Odenplan 

45min / 765 kr

Bli fri från smärta och besvär

Behandling A-Ö Naprapati är en naprapatklinik nära dig som letar naprapat. Vi är en central och lättillgänglig naprapatmottagning. Vi finns i centrala Odenplan på Gästrikegatan 10. Vi erbjuder naprapati, massage och personlig träning för privatpersoner såväl som företag på Odenplan. Vi är kopplade till friskvårdsportaler

Strax norr om Stockholm har vi Vasastan och Odenplan. Det finns flera olika kommunikationer till Odenplan som tunnelbana, buss, spårväg eller tåg.

Hitta till Behandling A-Ö Naprapati via google maps här

En naprapatklinik nära dig

Naprapatkliniken ligger på promenadavstånd från flera hållplatser som Sankt Eriksplan, Odenplan och Fridhemsplan. Närmsta hållplats är Sankt Eriksplan eller Odenplan .

Ring eller skicka gärna ett mejl till oss om du skulle ha några frågor om hur du tar dig till Behandling A-Ö Naprapati på Odenplan. Vi finns på telefonnummer 073-229 50 03 eller mejladress: info.aobehandling@gmail.com.

Måndag till söndag klockan 07 - 20

Privatpersoner och företag vänder sig till oss naprapater i Lilla Alby för behandling av akuta ryggskott, ischias, nackbesvär, ryggproblem, spänningshuvudvärk, nackspärr och huvudvärk. En naprapat hjälper dig med smärtor och besvär kopplade till dina rörelser. Vi förebygger, behandlar och rehabiliterar besvär från muskler och leder. Behandlingen hjälper dig kortsiktigt och långsiktigt. 

I Sundbyberg där vår naprapatmottagning befinner sig finns legitimerad personal. Vi har erfarenhet av träning och hälsa sedan 2017. Våra kunder ger oss 5,0 i betyg. Läs mer om kundbetyg här. Följ gärna oss på sociala medier här och i vår blogg om naprapati och hälsa här. I vår blogg kan du följa experternas tips om naprapati, massage och personlig träning.

I lokalen BUC där vi befinner oss möts du alltid av bra service, proffsigt och avslappnat bemötande. Vi gör en grundlig analys av problemet med en effektiv behandling och ett medföljande träningsprogram. Ring eller boka din tid online här. Akuttider för snabb hjälp finns varje dag. Vi har öppet måndag till söndag mellan klockan 07 – 20. 

Undrar du något mer? Vänligen kontakta mig här >

Ett stenkast ifrån Sankt Eriksplan 

Vi befinner oss i PACE STHLM lokal på Sankt 

Behandling A-Ö Naprapati

Vi delar lokal med C.O.R.E Training Center

Andra populära behandlingar

Funktionsanalys och Idrottsmassage

90min / 1 300 kr

PT-Konsultation

30min /  Kostnadsfri

Massage

45min / 740 kr | 60min / 950 kr