Online PT & Rehab 

bild på pt konsultation

PT & Rehabilitering 

Om online träning

Är du redo att ta kontroll över din hälsa och välmående från bekvämligheten av ditt eget hem? Med online PT och Rehabilitering får du en skräddarsydd tränings- och rehabiliteringsupplevelse som anpassas efter dina individuella behov och mål.

 

Varför välja vår tjänst

 

  • Flexibilitet: Med vår onlineplattform har du friheten att träna när det passar dig bäst. Ingen mer stressande pendling till gymmet eller fastställda scheman – du sätter tidpunkten för din träning.
  • Personlig Anpassning: Varje individ är unik, och det gäller även dina träningsbehov. Vår tjänst strävar efter att förstå dina specifika mål och utmaningar för att skapa en skräddarsydd träningsplan och rehabiliteringsprogram som är anpassade efter dig.
  • Professionell Guidning: Med mig  som din personliga tränare och legitimerade naprapat får du tillgång till professionell vägledning och stöd. Vi erbjuder regelbundna online-möten för att följa upp din utveckling, svara på dina frågor och anpassa ditt program efter behov.
  • Mångsidighet: Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, erbjuder vi en bred repertoar av tränings- och rehabiliteringsövningar som kan anpassas efter din nivå. Vi strävar efter att göra träningen både effektiv och rolig.

Hur fungerar det?

  1. Konsultation: Vi börjar med en noggrann konsultation för att förstå dina mål, hälsotillstånd och eventuella begränsningar.
  2. Programutformning: Baserat på din information skapar vi ett anpassat tränings- och rehabiliteringsprogram som passar just dig.
  3. Online pass i app: Du har tillgång till online träningspass som du kan genomföra var som helst och när som helst, med tydliga instruktioner och stöd.
  4. Uppföljning: Vi håller regelbundna uppföljningsmöten för att justera och förbättra ditt program utifrån din utveckling och feedback.

Investera i din hälsa idag och uppnå dina  hälso och fitnessmål. Kontakta oss för att komma igång och ta det första steget mot en starkare och friskare version av dig själv.

Undrar du något mer? Vänligen kontakta mig här >

Andra populära behandlingar

Funktionsanalys och Idrottsmassage

90min / 1 300 kr

PT-Konsultation

30min /  Kostnadsfri

Massage

45min / 740 kr

60min / 950kr

Ett stenkast ifrån Sankt Eriksplan 

Vi befinner oss i PACE STHLM lokal på Sankt Eriksplan