Ny Lokal!

PACE STHLM

Från och med 2023-07-01 kommer Behandling A-Ö Naprapati flytta till nyrenoverade fullutrustade träningscenteret PACE STHLM på Sankt Eriksplan. Adressen till den nya lokalen är Gästrikegatan 10, 113 62 Stockholm. 

Hos PACE oss finner du en träningsform som passar just dig och som du tycker är rolig!

PACE STHLM är ett träningscenter på 1000 kvadratmeter med en helt ny maskinpark. Utöver den traditionella ytan erbjuder dom även en yogastudio, gruppträning, rehab med tillhörande behandlingsrum och stora öppna ytor.

Blandningen av behandlingsrum och träningsyta ger goda förutsättningar att kunna erbjuda kvalitativ undersökning och behandling ovasett vilket besvär man har.

Har man exempelvis smärta i samband med ett marklyft eller knäböj finns möjligheten att screena denna rörelse precis utanför behandlingsrummet. Detta leder till ofta till en bättre, mer kvalitativ undersökning och i slutändan bättre resultat för patienten.

Naprapati, Friskvård, Personlig träning.

Behandling A-Ö Naprapati kan du få hjälp på flera olika sätt beroende på din nuvarande status och besvär. Är du i ett akut smärttillstånd kommer fokus att läggas på smärtstillande behandlingstekniker såsom naprapati. Är du i behov av rehabilitering eller prehab/skadeförebyggande träning kan ditt besök riktas mer åt ett PT upplägg. Söker du för uppmjukning av kroppen samt stimulerad återhämtning kan massage eller idrottsmassage vara något för dig.

Hos en naprapat får du en behandling som kombinerar olika behandlingstekniker.
Naprapaten har alltså många redskap att ta till för att du ska få bästa hjälp. Exakt vilken typ av behandling och vilka behandlingstekniker som används varierar beroende på patient och besvär. Exempelvis hade ledjustering, mobilisering, massage, triggerpunktsbehandling och hjälp med rehabiliterande övningar kunnat varit en del av din behandling.

Vad som passar dig och ditt besvär bäst kommer att bestämmas på plats efter att en undersökning har genomförts.

Völkommen 

 

 

 

LÄS MER:  De bästa 5 övningarna mot ont i hälen och hälsporre